Każdy pokocha te naleśniki, sekretem jest ten pyszny warzywny farsz. Zdradzam przepis
Przygotowanie naleśników z nadzieniem jest bardzo proste, a zapewniamy, że każdy pokocha to danie, które tajemnicą jest warzywny farsz!

Potrzebne Ci dzisiaj w kuchni będą:
- 2 średnie marchewki
- 2 średnie cebule
- 3 jajka kurze
- olej do smażenia
- sól, pieprz do smaku
- 100 g twardego sera
Pierwszym krokiem będzie obranie warzyw i umycie je pod bieżącą wodą. Marchewki należy zetrzeć na grubych oczkach tarki, a cebulę należy pokroić w małe kostki.

Następnie rozgrzej patelnię z olejem roślinnym. Połóż na niej warzywa i przykryj pokrywką. Smaż wszystko przez około 10-15 minut. Co jakiś czas upewniaj się, czy warzywa się nie przypalają!
Kiedy marchewki zrobią się miękkie, do warzywa należy dodać surowe jaja. Całość posól i popierz do smaku i smaż na małym ogniu przez kolejne 5 minut, nie zapominając o mieszaniu.

Kiedy określony czas minie należy przełożyć gotowy farsz do miski i ostudzić go. Następnie zetrzyj ser na tarce i dodaj do reszty składników, kiedy te będą już schłodzone.
Naleśniki przygotuj wedle swojego ulubionego przepisu i umieść farsz na krawędzi każdego z nich.
