Krem:
Przygotowanie:
Wymieszaj wszystkie składniki ciasta razem, aż będzie gładkie.
Przygotuj blachę do pieczenia o wymiarach 38 x 25 i wyłóż ją papierem do pieczenia. Ciasto wylewamy na blachę do pieczenia i wkładamy do rozgrzanego piekarnika o temperaturze 180°C i pieczemy około 35 minut. Sprawdź wykałaczką i pozostaw do ostygnięcia. Schłodzony biszkopt pokroić do około 0,5 cm od dna i 1 cm od brzegów. Na dole kładziemy banany.
Możesz je przeciąć na pół. Krem przygotowujemy gotując budyń. Pozostawić do ostygnięcia.
Ubij bitą śmietanę z usztywniaczem i wymieszaj ją z wystudzonym budyniem… na koniec dodaj startą czekoladę. Tak przygotowany krem wyłóż na banany. Wierzch kremu posyp wydrążonymi okruchami, które rozkruszamy palcami.