Rozbij jajka i oddziel białka od żółtek. Białka wlej do głębokiej miski i ubij przy pomocy miksera.
Podczas ubijania stopniowo dodawaj cukier puder. Pod koniec dodaj szczyptę soli i ubij całość na sztywną pianę. Następnie dodaj do masy żółtka i znowu ubij.
Na samym końcu do masy dodaj mąkę pszenną i wszystko dobrze wymieszaj.
Na przygotowaną wcześniej blachę połóż papier do pieczenia i wylej ciasto. Rozprowadź ciasto równomiernie po całej powierzchni.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni i włóż do niego blachę z ciastem. Piecz około 15 minut.
Po upieczeniu wyjmij ciasto z blachy, połóż na płaskiej powierzchni, przykryj papierem do pieczenia i rozwałkuj. Następnie odetnij brzegi ciasta i resztę podziel na cztery równe części.
Wycięte brzegi ciasta zmiksuj i wlej do naczynia.
W osobnym naczyniu przygotuj krem. W tym celu dodaj do miski mascarpone i jogurt i wymieszaj. Dodaj cukier puder i ubij krem.
Następnie na płaskiej powierzchni ułóż papier do pieczenia i jeden kawałek ciasta. Nałóż na niego krem, a następnie przykryj kolejnym kawałkiem ciasta. Następnie znowu dodaj krem i ciasto.
Powtarzaj te kroki, aż wykorzystasz wszystkie kawałki ciasta. Następnie całość pokryj kolejną warstwą kremu i posyp górę oraz boki zmiksowanymi wcześniej kawałkami ciasta. Dodatkowo możesz posypać całość wiórkami kokosowymi.