Wypełnienie nr 1:
Wypełnienie nr 2:
Najpierw umieść opłatek między dwoma mokrymi ręcznikami. Pozostaw tak owinięte na 30 minut, aby zmiękły. Do garnka wsypać cukier i ugotować z niego karmel cały czas mieszając. Dodaj wodę i kawę i dokładnie wymieszaj, aby połączyć oba składniki. Następnie wlać zmielone herbatniki i wyrobić zwartą masę. Nałożyć na zmiękczony wafelek i równomiernie rozprowadzić.
Teraz przygotujemy drugie nadzienie. Do garnka ponownie wsyp cukier, wlej wodę i dodaj masło. Stawiamy na kuchence na umiarkowanym ogniu i ciągle mieszając dodajemy mleko w proszku. Na koniec dokładnie wymieszać kokos z powstałą masą. Rozłóż warstwę kokosową równomiernie na warstwie karmelowej i ostrożnie zwiń wafel.
Roladę zawinąć w papier do pieczenia i wstawić do lodówki do schłodzenia.
Następnie pokroić i podawać.