Obie mąki przesiać do miski. Dodać sól, cukier, drożdże i dokładnie wymieszać. Ubij dwa jajka w letnim mleku i dodaj do mąki. Krótko miksujemy i na koniec dodajemy ostudzone roztopione masło. Wyrabiamy elastyczne ciasto, które odstawiamy do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na około 60 minut.
Następnie zagniatamy ciasto i pozostawiamy do wyrośnięcia na kolejne 30 minut. Po wyrośnięciu na posypanym mąką wałku rozwałkować na prostokątny placek o grubości około 1 cm. Następnie kroimy go na kwadraty i odstawiamy na około 10 minut. W międzyczasie zmiksuj twaróg z obydwoma cukrami, sokiem z cytryny i jajkiem. Odcedź brzoskwinie i pozwól im spłynąć.
Na środek każdego kwadratu nałóż łyżkę nadzienia z twarogu i połóż na nim ćwiartkę brzoskwini. Wyciągamy co dwa rogi ciasta i składamy je jeden na drugim. Rozłóż plastry na blasze wyłożonej papierem do pieczenia (lub folią), posmaruj pozostałym roztrzepanym jajkiem.